Over Stekjeshart Toni 6 februari 2020

Like Stekjeshart

op Facebook

Volg Stekjeshart

op Instagram

Syl is begonnen wanneer Covid-19 net de kop opstak in maart 2020. Binnen een aantal lokale facebookgroepen vroeg ze, puur uit nieuwsgierigheid, hoe het ontvangen zou worden als ze stekjes aan zou bieden, die dan tegen een vergoeding konden worden opgehaald. Daar bleek veel meer animo voor te zijn dan ze voor mogelijk hield. Het is gestart, als een soort grap. Een grap die enorm uit de hand liep, en al veel sneller dan ze aan had zien komen. Na een maand stekjes te hebben aangeboden in gebaksdozen, waar ze aan de binnenkant een verhaaltje schreef over de stekken, nummerde en benoemde, is ze stekjes gaan versturen. Ze had nooit verwacht dat het zo zou gaan groeien. En dàt deed het.

Op het moment van dit schrijven, heeft de facebookgroep Stekjeshart ruim 4.800 leden, en is het  nog steeds hard groeiende. Dit allemaal dankzij Syl haar tomeloze inzet. Het heeft haar enorm veel tijd en energie gekost, is vaak hele nachten doorgegaan, maar dat is het naar eigen zeggen allemaal waard geweest. Het bijzondere van deze Facebook-groep is dat Syl iedereen praktisch allemaal persoonlijk kent. Mensen die allemaal dezelfde passie delen. Een hele goede reden om dit succes voort te zetten. Medio augustus is Syl naar de kamer van koophandel gestapt om van haar Facebook-succes ook een echte onderneming te maken. Er liggen allerlei plannen klaar, om te beginnen met een webshop. Ook op het gebied van marketing is ze op weg om een hele grote te worden.

Syl is enorm blij met alle actieve leden, en kan niet wachten tot ze nog meer mensen kan enthousiasmeren over haar passie. En daar ligt dan ook gelijk de crux weer van dit succes: Liefde. Liefde voor stekjes, liefde voor actieve volgers en klanten, maar zeker ook liefde voor datgene waar ze het beste in is: het op maat maken van stekjesboxen vol passie. Want dat is het onderscheidend vermogen. Liefde vermenigvuldigt zich immers wanneer je het deelt…

Monstera5
Familiegevoel

 

Bij Stekjeshart ben je geen nummer. Integendeel zelfs. Bij Stekjeshart behandelen ze je zoals ze zelf behandeld zouden willen worden. Je waant je in een grote familie waar een ieder zich zelf kan zijn. Niemand is meer dan de ander. Toegankelijk. Laagdrempelig.

Monstera4
Juiste prijs

 

Bij Stekjeshart zal je altijd stekken kopen voor de juiste prijs. En er is voor ieder wat wils. Goedkopere stekjesboxen, mystery stekjesboxen of juist de wat luxere stekjesboxen met specials. Maar je betaalt nooit teveel voor kwaliteit, zoals het hoort.

Monstera3
Servicegericht

 

Bij Stekjeshart mag je altijd de beste service verwachten. Is er een stekje niet goed aangekomen, dan staat ze altijd klaar om het probleem aan te pakken om het op te lossen. Bij Stekjeshart ziet ze geen problemen maar denken ze graag in oplossingen.

Monstera1
Assortiment

 

Er is bij Stekjeshart enorm veel keus. Van goedkope, allerdaagse stekken tot specials, die net iets luxer zijn. Is er een stek waar je naar op zoek bent, dan bestaat er altijd een mogelijkheid om binnen het netwerk van Stekjeshart te kijken wat er mogelijk is.

Syl Verheij proudly presents:
Stekjeshart Nieuws

Shoppen bij Stekjeshart

Abonneer je vandaag nog

Op de Stekjeshart Nieuwsbrief!

Neem contact op met Stekjeshart!

    Wachtlijst Ik informeer je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder uw geldige e-mailadres achter.